Начало / Свят / Писателят Кайл Милс ще завърши поредицата за Мич Рап

Писателят Кайл Милс ще завърши поредицата за Мич Рап

Писателят Кайл Милс ще завърши една от най-обичаните екшън поредици – за агента на ЦРУ Мич Рап, съобщи mediabistro.com. Винс Флин, който създаде незабравимия герой, почина през миналата година от рак. Милс ще довърши книгата „The Survivor“, започната от Флин, и ще напише още два романа. Той се е договорил за начинанието с агенцията, която държи авторските права върху творчеството на Винс Флин.

За сайта VinceFlynn.com, Милс коментира:

„Моята цел с „The Survivor“ е да се придържам максимално близо до стила на Винс и да представя Мич максимално близо до начина, по който той го представя. Имам късмет, че има доста следи, които сочат пътя, по който Мич ще тръгне. Моята надежда е, че ще успея да създам книги, които дори най-големите фенове трудно ще различат от от останалите от серията. Задачата е много трудна, но ще работя здраво, за да пиша максимално автентично“.

Поредицата шпионски трилъри с главен герой Мич Рап – безскрупулен агент на ЦРУ, който премахва терористи – стартира в края на 90-те години на миналия век. Публикувани са 14 романа от серията, почти всички преведени на български. Сред тях са „Власт”, „Самотният играч”, „Лиценз за убиване”, „Списъкът на обречените” и др.

Кайл Милс е американски писател, роден през 1966 г. Пише трилъри. Публикувал е 13 романа. Преведени на български са „Игра на Господ“, „Човекът без сянка“ и „Сфери на влияние“. Милс е голям фен на скалното катерене. Друг интересен факт за него е, че баща му е бил агент на ФБР.

Свързани заглавия
Винс Флин почина на 47

Винс Флин: Много съм разочарован както от администрацията на Буш, така и от тази на Обама
„Комбинаторът” от Винс Флин (анотация)

Книгите на Винс Флин тук

Книги от Кайл Милс тук

Фото: kylemills.com

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

файл за изтегляне

Четворката на юни

С настъпващото лято и емоциите постепенно се нажежават Как например германка, расла в Бавария, може …