Начало / Свят / Дейвид Духовни пише детска книга

Дейвид Духовни пише детска книга

Актьорът Дейвид Духовни работи върху първата си детска книга, съобщи thebookseller.com. Романът му „Holy Cow: A Modern Day Dairy Tale“ ще излезе едновременно в Обединеното кралство и САЩ през февруари 2015 г. Издателство е „Headline“. Духовни определя творбата си като „басня с изненадващ обрат, в духа на „Фермата на животните“ и „Паяжината на Шарлот“.

Романът ще разказва за кравата Елси Бовари, която случайно гледа телевизионно предаване за месната индустрия. Тя е потресена и обединява сили с ексцентричното прасе Шалом, което чете Тора, и пуйката Том, която може да работи с „iPhone“.

Духовни (53) е най-известен с ролята си на агент Мълдър в култовия сериал за паранормални явления, „Досиетата Х“. Впоследствие много популярен стана и персонажът му Ханк Муди в сериала „Секс до дупка“. Там Муди е известен писател, който обаче е в дълбока творческа и семейна криза, макар да се радва на изключителен интерес от страна на жените.

Така актьорът тръгна по стъпките на своята колежка от „Досиетата Х“, Джилиан Андерсън. „Агент Скъли“ ще публикува „A Vision of Fire“ – първа част от научнофантастична трилогия – през октомври.

Свързани заглавия
Джилиън Андерсън от „Досиетата Х” ще пише научно-фантастични романи

„Фермата на животните“ от Джордж Оруел тук

„Паяжината на Шарлот“ от Е. Б. Уайт тук

 

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …