Начало / Свят / Супергероят Тор става жена

Супергероят Тор става жена

Супергероят Тор, който е син на боговете, размахва огромен чук и е представен на големия екран от Крис Хемсуърт, ще претърпи голяма промяна, съобщи „Индипендънт“. В нов комикс на компанията „Марвел“, който ще излезе през октомври, той вече ще бъде жена. Характеристиката на персонажа – суперсили, доспехи – ще останат същите, но полът ще е различен.

Писателят Джейсън Арън, който работи за „Марвел Комикс“, заяви, че промяната изобщо не е временна.

„Това не е лейди Тор или Торита. Това е просто Тор. Тор от вселената на „Марвел“. Този Тор ще бъде по-различен от всеки, който сме виждали досега“, казва Арън.

Уил Мос, редактор, добавя:

„Който държи чука, ако е достоен, ще притежава суперсилите на Тор. Новият Тор продължава традицията на силни женски персонажи като Буря, Черната вдовица и много други. Новата героиня не е просто жена, която ще замести Тор за известно време. Тя е единственият Тор и е повече от достойна“.

От „Марвел“ се надяват феновете да харесат новата версия на Тор. Интересно как ще бъде представена тя на големия екран и коя актриса ще заеме мястото на Хемсуърт в бъдещите филми за супергероите на „Марвел Комикс“.

Скрийншот: independent.co.uk

Прочетете още

16000696

„През август ще се видим“ – романът, за който Маркес забрави

Смъртта прави всеки ръкопис скъпоценен Габриел Гарсия Маркес дописва през 2004-а една своя книга, която …