Начало / България / Излезе нова книга на скандалния Ян Ван Хелсинг

Излезе нова книга на скандалния Ян Ван Хелсинг

Третата част на скандалната книга на Ян Ван Хелсинг – „Тайните общества 3“ вече е и на българския пазар. Германецът Ян Удо Холи, известен на света с псевдонима Ван Хелсинг, отново предизвиква дискусии с разкритията си за световната история.  Той  успява да вземе интервю от действащ масон от висша степен, в което подробно разказва за скритата дейност на най-голямата в света тайна организация – от първа ръка.

Авторът търси отговори на въпроси като „Какво представлява Новият световен ред, как се изгражда и откога е установен?“, „Защо на всеки от нас трябва да бъде имплантиран чип?“, „Защо човечеството ще бъде значително намалено?“, „Каква роля играе Луцифер в масонството?, „Защо човекът не би могъл да произлезе от маймуната?“, „Каква е ролята на кръвната линия на Исус и тази на илюминатите?“, „Каква е ролята на Германия в Новия световен ред?“ и още много други.

„По-късно, когато научите кой е Луцифер и как действа на Земята, досегашната ви представа за света ще започне да се разпада. Това не е книга за хора със слаби нерви!“, се казва още в анотацията на изданието, дело на „Дилок“.

Книги от Ян Ван Хелсинг тук

Прочетете още

abinash-jothimani-P4qSaBcY-unsplash

Големите писатели и техните страхове

Понякога са ключови за таланта им Обикновен каприз или… направо здравословен проблем – някои факти …