Начало / България / Излезе нова книга на скандалния Ян Ван Хелсинг

Излезе нова книга на скандалния Ян Ван Хелсинг

Третата част на скандалната книга на Ян Ван Хелсинг – „Тайните общества 3“ вече е и на българския пазар. Германецът Ян Удо Холи, известен на света с псевдонима Ван Хелсинг, отново предизвиква дискусии с разкритията си за световната история.  Той  успява да вземе интервю от действащ масон от висша степен, в което подробно разказва за скритата дейност на най-голямата в света тайна организация – от първа ръка.

Авторът търси отговори на въпроси като „Какво представлява Новият световен ред, как се изгражда и откога е установен?“, „Защо на всеки от нас трябва да бъде имплантиран чип?“, „Защо човечеството ще бъде значително намалено?“, „Каква роля играе Луцифер в масонството?, „Защо човекът не би могъл да произлезе от маймуната?“, „Каква е ролята на кръвната линия на Исус и тази на илюминатите?“, „Каква е ролята на Германия в Новия световен ред?“ и още много други.

„По-късно, когато научите кой е Луцифер и как действа на Земята, досегашната ви представа за света ще започне да се разпада. Това не е книга за хора със слаби нерви!“, се казва още в анотацията на изданието, дело на „Дилок“.

Книги от Ян Ван Хелсинг тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

118774598_5002640429762080_4006790840618526013_n

Петима руски автори за почитателите на Елена Феранте

Книгите им ще ви харесат, ако обичате стила на загадъчната италианка Ако неаполитанската тетралогия на …