Начало / Свят / Дейвид Балдачи представи нова книга с Джон Пулър

Дейвид Балдачи представи нова книга с Джон Пулър

Дейвид Балдачи е готов с поредната си заявка за хит, обяви USA Today. Бестселъровият автор показа корицата на поредния си роман за военния следовател Джон Пулър. Книгата е със заглавие „The Escape“ („Бягството“ – б.ред.) и се очаква да се появи на пазара на 18 ноември.

„Читателите ще се окажат отново забъркани в истински трилър с Джон Пулър начело. Задачата на героя този път изглежда немислима и неизпълнима – да залови и унищожи собствения си брат“, разкрива Балдачи.

Джон Пулър се появи в творчеството на американеца в „Ден нула“.  Той е най-добрият специален агент в Отдела за криминални разследвания към американската армия. За бойните подвизи на баща му генерал Пулър се разказват легенди. Брат му Робърт, известен ядрен физик, излежава доживотна присъда за държавна измяна. Пулър се появява и в „Забравените“. Двете книги и досега са трайно в американските класации за бестселъри, като „Ден нула“ е трета в годишния списък на USA Today за 2011 г., а „Забравените“ завършва 2012 г. като номер 4 в САЩ. Само преди месец друг трилър на Балдачи – „The Target“ („Целта“) с героя Уил Роби се изкачи до номер 1 в класациите.

Книги от Дейвид Балдачи тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

246728883_1593745517631538_1290808390045525334_n

Декември е време за прегръдка и вълшебна история

Месецът е приказка, която сами пишем Годината си отива, а с това внезапно се присещаме …