Начало / България / Леа Коен се включва в дискусия „Холокост, памет и творчество“

Леа Коен се включва в дискусия „Холокост, памет и творчество“

Писателката Леа Коен ще се включи в дискусия на тема „Холокост, памет и творчество“. Дебатът ще се проведе на 19 юни в 18 часа в Център за култура „Червената къща“ в столицата. Своите тези ще развият и Митко Новков, проф. Стилиян Йотов, Николай Поппетров, Зелма Алмалех, Рафаел Чичек, Соломон Бали и Юлияна Методиева.

Срещата ще бъде и импровизирана втора премиера на новата книга на Коен – „Събирачът на дневници“, която вече е в книжарниците от издателство „Ентусиаст“. Преди това книгата ще бъде представена и на 7 юни в 17 ч на Пролетния базар на книгата в НДК от Георги Ангелов и актрисата Касиел Ноа Ашер.

„Събирачът на дневници“ е десетият роман на Леа Коен. Творбите й вече са превеждани на нрмски, английски, македонски, сръбски, албански и други езици.

 „Събирачът на дневници“ тук

Книги на Леа Коен тук

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

SONY DSC

Невена Басарова посрещна деца и родители в „Хеликон Витоша“

Авторката, основала популярната „Детска академия за добри обноски“, направи почивния ден в книжарницата на бул. „Патриарх Евтимий“ …

2 Коментари

 1. васил петров

  ТАЗИ ЛЕА КОЕН ПОЛУЧИ ВСИЧКО ОТ БЪЛГАРИЯ, А СЕГА НИ ПЛЮЕ И У НАС И ПО СВЕТА
  НЕЙНИЯТ БАЩА ПЕПО КОЕН, СЪДИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАРОДЕН СЪД
  ОСЪЖДА НА СМЪРТ СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ДЕПУТАТА ДИМИТЪР ПЕШЕВ
  ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ МОРАЛ ИМА ТАЗИ ЖЕНА, ПРИ ТОВА Е СЛАБА ПИСАТЕЛКА, А С ОГРОМНИ ПРЕТЕНЦИИ И НЕПРЕКЪСНАТО СИ ПРАВИ РЕКЛАМА

  • ИВАН ХАДЖИЕВ

   Леа Коен е просто една злобна, посредствена и неблагодарна еврейка, която не спира да хули в България под пот и над път, а глупакът Жельо Желев, който направи доста поразия на България, в това число и узаконяването на престъпната мафия ДПС, петата колона на Анкара, я направи дипломат и посланик, за да ходи из Европа и да пише и говори против България и българите, които спасиха нейните родители. Когато срещна нейното име тук и в печата, сякаш виждам едно противно влечуго, това е въпросната другарска- агентка и потомствена комунистка Леа Пепо Коен, сега демократка, която ни учи на морал и пише тъпи романчета.