На фокус
Начало / България / Леа Коен се включва в дискусия „Холокост, памет и творчество“

Леа Коен се включва в дискусия „Холокост, памет и творчество“

Писателката Леа Коен ще се включи в дискусия на тема „Холокост, памет и творчество“. Дебатът ще се проведе на 19 юни в 18 часа в Център за култура „Червената къща“ в столицата. Своите тези ще развият и Митко Новков, проф. Стилиян Йотов, Николай Поппетров, Зелма Алмалех, Рафаел Чичек, Соломон Бали и Юлияна Методиева.

Срещата ще бъде и импровизирана втора премиера на новата книга на Коен – „Събирачът на дневници“, която вече е в книжарниците от издателство „Ентусиаст“. Преди това книгата ще бъде представена и на 7 юни в 17 ч на Пролетния базар на книгата в НДК от Георги Ангелов и актрисата Касиел Ноа Ашер.

„Събирачът на дневници“ е десетият роман на Леа Коен. Творбите й вече са превеждани на нрмски, английски, македонски, сръбски, албански и други езици.

 „Събирачът на дневници“ тук

Книги на Леа Коен тук

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

961032403_0_121_1505_968_1920x0_80_0_0_2d95115b4015aa00c2da7a562a1b8bfb

Лев Толстой: Има нещо в смирението, което странно възвишава сърцето

195 години от рождението му ще отбележим през 2023-а Авторът на „Война и мир“ впечатлява …

2 Коментари

 1. васил петров

  ТАЗИ ЛЕА КОЕН ПОЛУЧИ ВСИЧКО ОТ БЪЛГАРИЯ, А СЕГА НИ ПЛЮЕ И У НАС И ПО СВЕТА
  НЕЙНИЯТ БАЩА ПЕПО КОЕН, СЪДИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАРОДЕН СЪД
  ОСЪЖДА НА СМЪРТ СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ДЕПУТАТА ДИМИТЪР ПЕШЕВ
  ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ МОРАЛ ИМА ТАЗИ ЖЕНА, ПРИ ТОВА Е СЛАБА ПИСАТЕЛКА, А С ОГРОМНИ ПРЕТЕНЦИИ И НЕПРЕКЪСНАТО СИ ПРАВИ РЕКЛАМА

  • ИВАН ХАДЖИЕВ

   Леа Коен е просто една злобна, посредствена и неблагодарна еврейка, която не спира да хули в България под пот и над път, а глупакът Жельо Желев, който направи доста поразия на България, в това число и узаконяването на престъпната мафия ДПС, петата колона на Анкара, я направи дипломат и посланик, за да ходи из Европа и да пише и говори против България и българите, които спасиха нейните родители. Когато срещна нейното име тук и в печата, сякаш виждам едно противно влечуго, това е въпросната другарска- агентка и потомствена комунистка Леа Пепо Коен, сега демократка, която ни учи на морал и пише тъпи романчета.