Начало / България / Мартин Котрулев се превъплъщава в Натан от „Полулош“

Мартин Котрулев се превъплъщава в Натан от „Полулош“

Най-обсъжданата книга за 2014 г. – „Полулош“, ще бъде представена със специална акция на Пролетния базар на книгата в НДК.

Литературният хит на годината, който още преди излизането си разби два световни рекорда на Гинес – за „Най-превеждана книга от дебютиращ автор, преди публикуване“ и „Най-превеждана книга за деца от дебютиращ автор, преди публикуване“, вече е в България.

На 7 юни, събота, от 10,30 ч българското издателство „Колибри“ ще представи романа „Полулош“ със специална акция в НДК, първи полуетаж, вляво.

Клетката, която ще бъде инсталирана в НДК, е съществена част от вълнуващата история на главния герой Натан. Той е незаконороден син на Маркус, най-суровият черен магьосник в Европа, прочул се с кървавите си безчинства и невероятните си способности. Когато майката на Натан умира, последният е обречен да се справя сам с изпитанията на живота. Изоставен от едните и отхвърлян от другите заради смесения си произход, той започва да си блъска главата върху въпроси като: Какво е да си полулош? Откъде идва лошотията? По наследство ли се предава от баща на син?Окован в средата на нищото поради една единствена причина, Натан е този, от когото всички се боят.

Чаровният участник от последния сезон на X Factor Мартин Котрулев ще се превъплъти в образа на необикновения антигерой и ще позволи да бъде окован в клетка пред очите на посетителите на Пролетния базар на книгата!

Клетката ще остане през уикенда на територията на НДК (първи полуетаж, вляво), а всеки, който дръзне да влезе и да се снима в нея, може да качи своята „полулоша“ снимка във фейсбук страницата на „Колибри“ и да се тагне, за да участва в томбола. Тримата печеливши ще получат оригинално английско издание на „Полулош“ с автограф от Сали Грийн. Ще има и допълнителни награди – тениски с надпис „Полулош“.

 „Полулош“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

hans-jurgen-weinhardt-FZ5nx86tP2U-unsplash

Най-продаваните книги в „Амазон“ преди коледните празници

Ранглистата се актуализира често, казват от електронния гигант „Амазон“ се превърна в страшилището, което може …