Начало / Свят / Най-коравите герои в криминалната проза премериха сили в нов сборник

Най-коравите герои в криминалната проза премериха сили в нов сборник

Нов сборник, включващ почти всички звезди от криминалния жанр и техните най-известни герои, вече е на американския книжен пазар, съобщи „USA Today“. „FaceOff“ е със съставител Дейвид Балдачи, а сред авторите са Лий Чайлд, Джефри Дивър, Майкъл Конъли, Денис Лихейн, Иън Ранкин, Джоузеф Файндър и др. Антологията е публикувана от „Simon & Schuster“.

Произведението е уникално по рода си. 23 от най-продаваните писатели са написали 11 разказа, всеки от които включва по двама от култовите герои на криминалния трилър. Хари Бош на Майкъл Конъли и Патрик Кензи на Денис Лихейн се сблъскват в „Red Eye“. Джон Ребус на Иън Ранкин и Рой Грейс на Питър Джеймс се събират в „In the Nick of Time“. Линкълн Райм на Джефри Дивър и Лукъс Дейвънпорт на Джон Сандфорд мерят сили в „Rhymes With Prey“. Джак Ричър на Лий Чайлд и Ник Хелър на Джоузеф Файндър тестват уменията си в „Good and Valuable Consideration“.

На героите обаче няма да им е лесно. Те ще се изправят срещу не един или двама доста способни опоненти. Проектът, дело на Международната организация на писателите на трилъри, е създаден с цел да предложи на читателя непознато досега и вълнуващо преживяване.

Книгите на Лий Чайлд тук

Книгите на Джефри Дивър тук

Книгите на Дейвид Балдачи тук

Книгите на Джоузеф Файндър тук

Книгите на Майкъл Конъли тук

Книгите на Денис Лихейн тук

Книгите на Иън Ранкин тук

Книгите на Питър Джеймс тук

 

 

 

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

126625-hp-hero1-wk25-en__d-obama

Барак Обама събра президентските си спомени в книга

700-те страници отговарят на много интригуващи въпроси Президентът издава книгата си две седмици след поредните …