Начало / Свят / Сборник с есета на Били Кристъл стана аудиокнига на годината

Сборник с есета на Били Кристъл стана аудиокнига на годината

Аудиоверсията на сборника с есета на Били Кристъл, „Still Foolin’ ’Em: Where I’ve Been, Where I’m Going, and Where the Hell Are My Keys?”, стана аудиокнига на годината, съобщи mediabistro.com. Призът се връчва от Асоциацията на аудиоиздателите в САЩ и съществува от 1996 г. Кристъл получи наградата на церемония в Ню Йорк.

Творбата на американския актьор, публикувана през 2013 г., е посветена на остаряването и проблемите и предизвикателствата, които идват с него. В нея личи характерното чувство за хумор, белязало кариерата на Кристъл. Той коментира:

„Толкова съм горд, че моята книга беше избрана за аудиокнига на годината. С удоволствие работих по превръщането й в комедиен албум като тези, които ме вдъхновяваха, докато растях. Прекрасно записване и продуциране от Скот Шерат и Лора Уилсън, а музиката е на Фреди Кау. Благодаря много и на „Macmillan Audio”, че повярваха в този проект. И, между другото, Денят на бащата идва”.

Били Кристъл е американски актьор, роден през 1948 г. Става известен с ролите си в комедии през 80-те и 90-те години на миналия век. Сред по-популярните филми с негово участие са „Когато Хари срещна Сали”, „Анализирай това”, „Анализирай онова” и др. 9 пъти е бил водещ на церемонията по връчването на „Оскар”-ите. Написал е и доста книги, сред които „Absolutely Mahvelous”, „I Already Know I Love You”, „700 Sundays” и др.

Свързани заглавия
Били Кристъл написа комична книга за остаряването

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

241668965_1565499527122804_4938435683639784409_n

Книги за препрочитане наесен

Много слънчеви страници си пожелаваме през новия сезон Всяко годишно време си има хубавите страни …