Начало / Свят / Били Кристъл написа комична книга за остаряването

Били Кристъл написа комична книга за остаряването

Излезе книга от популярния актьор Били Кристъл, съобщи „USA тoday”. Това е колекцията с комични есета „Still Foolin’ ‘Em: Where I’ve Been, Where I’m Going, and Where the Hell Are My Keys?”. Творбата е 288 страници и е издадена от „Henry Holt and Co”. Акньарът вече беше в няколко телевизионни токшоута в САЩ, за да представи книгата си.

Кристал навърши 65 години по-рано тази година. Книгата му е посветена на остаряването и проблемите и предизвикателствата, които идват с него. С характерното си чувство за хумор той описва какво е да забравяш все повече, да не можеш да спиш, да ставаш от масата с половината вечеря върху дрехите.
Актьорът припомня детството си и някои от най-ярките си спомени. Засегнати са аферата му със София Лорен, приятелствата със спортните звезди Мики Мантъл и Мохамед Али. Кристъл разказва какво е да бъдеш не само родител, но и дядо, също така дискутира и проблемна тема като религията.

Били Кристъл е американски актьор, роден през 1948 г. Става известен с ролите си в комедии през 80-те и 90-те години на миналия век. Сред по-популярните филми с негово участие са „Когато Хари срещна Сали”, „Анализирай това”, „Анализирай онова” и др. 9 пъти е бил водещ на церемонията по връчването на „Оскар”-ите. Написал е и доста книги, сред които „Absolutely Mahvelous”, „I Already Know I Love You”, „700 Sundays” и др.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …