Начало / Свят / Новият трилър на Джоузеф Файндър е в американските книжарници

Новият трилър на Джоузеф Файндър е в американските книжарници

Новият трилър на майстора в жанра, Джоузеф Файндър, е вече в американските книжарници, съобщи bostonglobe.com. Романът е със заглавие „Suspicion“ и разказва за баща, който е принуден да направи избор с ужасяващи последствия. Творбата е публикувана от „Dutton Adult“.

Когато Дани Гудман, самотен баща, разбира, че вече не може да си позволи да плаща таксата на частното училище, което неговата дъщеря обожава, той няма към кой да се обърна за финансова подкрепа. Съвсем случайно Дани се запознава с Томас Галвин – баща на приятелка на дъщеря му, който се оказва един от най-богатите хора в Бостън. Галвин, който е наясно със ситуацията на Гудман, му предлага 50 000 долара. Притеснен, но отчаян, Дани взима парите с обещанието, че ще се издължи.

В мига, в който доволният баща получава парите на сметката си, агенти от Отдела за борба с наркотиците чукат на неговата врата. Дани трябва да избере дали да приеме парите и да бъде вкаран в затвора или да сключи сделка с правителството и да им помогне да се доберат до Томас Галвин. Отчаяният баща започва да лъже всички, дори тези, които най-много обича, докато търси кой е истинския враг и се опитва да запази семейството си.

Джоузеф Файндър е американски писател, роден през 1958 г. Пише трилъри. Сред книгите му са „Погребани тайни“, „Параноя“, „Изчезнал“, „Къртица в Кремъл“. Тези и други негови романи са достъпни в родните книжарници. Файндър е завършил руски науки в „Йейл“ и „Харвард“. Книгата му „Часът нула“ е първия в историята роман, написан в официално сътрудничество едновременно с ЦРУ и ФБР.

Свързани заглавия
Джоузеф Файндър: Ситуацията в България е достоен сюжет за трилър

Книги от Джоузеф Файндър тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …