Начало / България / „BG милиардери“ е новата книга на Григор Лилов

„BG милиардери“ е новата книга на Григор Лилов

Тайните на българските богаташи са във фокуса на новата книга на журналиста Григор Лилов „BG милиардери“, която от утре, 27 май, ще е на книжния пазар.

„Представил съм сензационна панорама на империите, парите, скандалните и съкровени секрети на родните олигарси. В нея наред с тях фигурират и някои политици, неизвестни с действителните им състояния и останали невключени в наскоро излязлата ми книга „Политиците. Парите им. Мръсните им тайни”‘, казва за новото си издание журналистът. Той е разгледал детайлно делата на популярни съвременици като Сашо Дончев, Богомил Манчев, Цветан Василев, Милен Велчев, Евелин Банев и дори Николай Бареков.“Дал съм истинските, неизвестни публично биографии и „подвизите” на хората, които в действителност управляват България“, заключава Лилов.

Григор Лилов е журналист и писател, роден в София през 1955 г. Завършил е журналистика в Софийския университет „Свети Климент Охридски“, а после и икономика и организация на труда в УНСС. Пише статии за вестниците The Economist и Financial Times. Рабил е в БНТ, във вестниците „Работническо дело“, „168 часа“ и „Труд“. Автор е на книгите „Либийска връзка“, „Най-богатите българи“, „Тайните на големите играчи“, „Тайният проект Бойко Борисов“ и други.

Свързани заглавия
Григор Лилов: България е като пациент на операционна маса – ако не се реже, ще умре от гангрената на корупцията и мафията

Книгите на Григор Лилов тук

Прочетете още

neda_antonova

Неда Антонова написа книга за „сътрудниците на Бога“

Новият ѝ роман изненадва Обичаната от много читатели писателка е известна със своите исторически мотиви …