Начало / България / Книга за ораторското майсторство се предлага с бонус „Речта на краля”

Книга за ораторското майсторство се предлага с бонус „Речта на краля”

„Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство” на дългогодишния британски парламентарист Гревил Джанър е вече на българския книжен пазар, съобщи издателство „Locus”.

„Тази книга предлага точно това, което сочи заглавието подробен наръчник по ораторство. Независимо дали ще говорите пред малка или голяма аудитория, в социалната, деловата или политическата сфера, ораторското изкуство е много важно умение. Както при всяко изкуство, съществуват техники и умения, които да усвоите и развиете. Ако следвате съветите в тази книга, ще си спестите много усилия, както и много страдания на вашата аудитория. Горещо препоръчвам раздела “Истории за преразказване”. Хуморът е солта на ораторството и цитатите са напълно приемливи. “Историите за преразказване” са богат източник на подходящи цитати. С удоволствие прочетох тази книга. Ако повече мои колеги от парламента го бяха направили, предполагам, че работата ми често би била по-лека“, категоричен е Майкъл Мартин, член на Парламента на Обединеното кралство и говорител на Камарата на общините.

Любопитно е, че при покупка на „Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство”  до 23 юни от книжарници „Хеликон” клиентът получава безплатно и „Речта на краля” от Марк Лог и Питър Конради.

Гревил Джанър е член на Парламента от 1970 до 1997 г. Бил е председател на Парламентарната комисия по заетостта и е специализирал в областта на заетостта и външните работи. Издигнат е в Камарата на лордовете като лорд  Джанър от Браунстоун през 1997 г. Автор е на повече от 60 книги. Член е на Националния съюз на журналистите, на Националния съюз на миньорите и на Магическия кръг и Братството на магьосниците. Джанър говори девет езика, а книгите му са широко превеждани.

„Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Shortlist 2021

Български автори на крачка от Европейската награда за литература

Ясни са четирите родни номинации за 2021-а Наградата за литература на Европейския съюз, както е …