Начало / България / Книга за ораторското майсторство се предлага с бонус „Речта на краля”

Книга за ораторското майсторство се предлага с бонус „Речта на краля”

„Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство” на дългогодишния британски парламентарист Гревил Джанър е вече на българския книжен пазар, съобщи издателство „Locus”.

„Тази книга предлага точно това, което сочи заглавието подробен наръчник по ораторство. Независимо дали ще говорите пред малка или голяма аудитория, в социалната, деловата или политическата сфера, ораторското изкуство е много важно умение. Както при всяко изкуство, съществуват техники и умения, които да усвоите и развиете. Ако следвате съветите в тази книга, ще си спестите много усилия, както и много страдания на вашата аудитория. Горещо препоръчвам раздела “Истории за преразказване”. Хуморът е солта на ораторството и цитатите са напълно приемливи. “Историите за преразказване” са богат източник на подходящи цитати. С удоволствие прочетох тази книга. Ако повече мои колеги от парламента го бяха направили, предполагам, че работата ми често би била по-лека“, категоричен е Майкъл Мартин, член на Парламента на Обединеното кралство и говорител на Камарата на общините.

Любопитно е, че при покупка на „Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство”  до 23 юни от книжарници „Хеликон” клиентът получава безплатно и „Речта на краля” от Марк Лог и Питър Конради.

Гревил Джанър е член на Парламента от 1970 до 1997 г. Бил е председател на Парламентарната комисия по заетостта и е специализирал в областта на заетостта и външните работи. Издигнат е в Камарата на лордовете като лорд  Джанър от Браунстоун през 1997 г. Автор е на повече от 60 книги. Член е на Националния съюз на журналистите, на Националния съюз на миньорите и на Магическия кръг и Братството на магьосниците. Джанър говори девет езика, а книгите му са широко превеждани.

„Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

422065351_724037106485594_8062317724303146292_n

Децата избират най-хубавите книги на годината

Всеки участник е част от почетното жури „Бисерче вълшебно“ стартира сега за 12-ти път – …