Начало / България / Геше Майкъл Роуч идва за серия семинари и лекции в България

Геше Майкъл Роуч идва за серия семинари и лекции в България

Само дни след визитата на „гуруто на Холивуд“ Дийпак Чопра, още едно величие в областта на духовното развитие – Геше Майкъл Роуч ще посети България. Бившият собственик на компания за търговия с диаманти и настоящ гуру и автор на духовна литература нашумя особено с книгата си „Шлифоващият диаманти“, която се превърна в бестселър в цял свят.

Той ще пристигне на 27-ми май в София и още на следващия ден в 19 часа ще изнесе лекция на тема „Кармата на любовта: взаимоотношенията, които нямат край“ в зала „Люмиер“. На 29-ти май завършилият с отличие „Пинстън“ будист ще говори пред аудитория в зала „България“ на тема: „Целодневна медитация. Поддържане на спокойно сърце в свят на несигурност“.

Програмата му включва и двудневен семинар на тема: „Спокоен и изпълнен с енергия ум за вашия личен живот и бизнес“, който ще се проведе на 31-ви май и 1-ви юни. По време на визитата си у нас Геше Майкъл Роуч ще се срещне и с представители на минния бизнес, където ще разкрие будистките практики, направили го милионер и описани в първата му книга.

Книги на Геше Майкъл Роуч тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (3 май – 9 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Живот в скалите от Мария Лалева 3. …