Начало / Свят / Тийнейджърка публикува две книги, преди да завърши осми клас, и продължава да пише

Тийнейджърка публикува две книги, преди да завърши осми клас, и продължава да пише

13-годишната Анджела Контент още не е завършила осми клас, но вече има 2 публикувани книги на своето име, съобщи huffingtonpost.com. Нещо повече – тийнейджърката от Бруклин работи върху още 2 произведения. Нейният роман в жанр научна фантастика „Awake and Alive“, както  „Shattered“, са написани на ръка и публикувани в платформата за самоиздаване CreateSpace.com.

Въпреки че признава, че писането й е било трудно, Контент окуражава младите хора да се сблъскват с предизвикателствата без страх:

„Продължавайте да преследвате мечтите си. Ще се почувствате страхотно в мига, в който постигнете това, което сте си поставили за цел“, казва тя.

13-годишната американка иска да направи кариера като писателка, но възнамерява да се дипломира и като финансист, за всеки случай. Тя вече е открила фонд, където да бъдат превеждани приходите от произведенията й, за да успее в бъдеще да подпомогне финансирането на своето образование.

Макар Анджела Контент да не е единственият млад човек, който има публикувани книги, тя е личност, която вдъхновява. Нейните романи вече се разпространяват на сайтовете barnesandnoble.com и amazon.com.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …