Начало / България / Барбара Рен представя „Завръщане в светлината“ в „Хеликон България“

Барбара Рен представя „Завръщане в светлината“ в „Хеликон България“

Световноизвестната  специалистка по натуропатия, хомеопатия, нутрициология и здравословно хранене ще представи лично последната си книга на български език „Завръщане към светлината“. Лечителката ще гостува в книжарница „Хеликон-България“ на 29-ти май в 18,30 ч.

Рен има повече от четиридесет годишен опит в областта на холистичната медицина. Като основател и директор на Института по нутрициология в Лондон „The College of Natural Nutrition“ е обучила водещи специалисти с трансформиращи идеи, помогнали на хиляди хора да променят качеството на живота си. Тя поставя акцент върху обучението на пациентите си, за да им помогне да разберат сегашното си състояние. Учи ги как да поемат контрол над собствения си лечебен процес. Нейният метод успешно повлиява и тежки заболявания като аутизъм, хранителни разстройства (анорексия и булимия), заболявания на щитовидната жлеза, шизофрения.

При гостуването си в България Барбара Рен ще води и поредния си семинар, в който ще изнесе и лекции по темите “Отглеждане на децата в съвременния свят, в синхрон със законите на природата и светлината” и „Нова пътека към здравето и изцелението”.

Свързани заглавия

Барбара Рен се завръща в България за семинари

Книги от Барбара Рен тук

 

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …