Начало / България / Излиза продължението на „Изворът на женската сила“ на Лариса Ренар

Излиза продължението на „Изворът на женската сила“ на Лариса Ренар

Хитовата авторка Лариса Ренар ще има нова книга на български език. Руската психоложка, която нашумя с „Изворът на женската сила“, ще се появи отново в книжарниците у нас до дни с „Пазителката на женската сила“, отново издавана от „Кръгозор“.

В първата си книга „Изворът на женската сила” Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години.  В нейното продължение – „Пазителката на женската сила” , показва как се овладява и използва енергията на четирите стихии, които управляват света и четирите основни състояния на жената чрез практиките на Древна Индия за пробуждане на енергията на Шакти, тибетски упражнения за проявяване на вътрешната си сила и любов към себе си, уроци от Древна Гърция за изява на богинята в теб и как да се научиш да даваш и да приемаш и магически заклинания и медитации на древните викинги за духовно издигане и свързване с вселенската енергия.

Лариса Ренар е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, получила магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Чете лекции по психология на стреса. Тя създава и ръководи Академията за личен живот в Санкт Петербург, основана през 2000 г. и оттогава огромен брой жени са придобили нови ценни умения благодарение на обучението си в нея. В Академията представителките на нежния пол не само се зареждат с положителни емоции, но се учат и да откриват нови хоризонти пред себе си, да придобиват изконната женска мъдрост, да намират пътя към собственото си щастие. Според Ренар мъдростта на жената не зависи от възрастта – сред нейните ученички има и дами на над 60 години. Това, което наистина има от значение, е доколко владеем и умеем ли да балансираме силата на вътрешните си енергии.

 

Книги от Лариса Ренар тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …