Начало / Свят / Джефри Дивър с нов трилър за детектив Линкълн Райм

Джефри Дивър с нов трилър за детектив Линкълн Райм

Джефри Дивър публикува нов трилър със своя известен персонаж Линкълн Райм, съобщи „USA Today”. Новата книга на автора на криминални бестселъри е със заглавие „The Skin Collector” и е вече на англоезичния книжен пазар. Тя е издадена от „Hodder & Stoughton” в Обединеното кралство и предстои да бъде публикувана на 13 май от „Grand Central” в САЩ. Този път Райм се изправя срещу сериен убиец, вдъхновен от Колекционера на кости – още един герой на Дивър.

И този път майсторът на криминалния трилър Дивър ни представя неподражаем убиец. Талантлив татуист използва отрова вместо мастило. Негова жертва става млада жена. На местопрестъплението детективът от Ню Йорк Линкълн Райм и красивата му асистентка Амелия Сакс намират доказателство, което свързва случая с друг такъв от тяхното минало, който те никога няма да забравят.

Също както в „Колекционерът на кости” двамата се сблъскват с изключително интелигентен убиец, който изпипва всичко до последния детайл. Райм и Сакс трябва да разберат каква е връзката между двата случая, за имитатор ли става въпрос или за отмъщение и къде се крие разковничето, за да бъде спрян Колекционера на кожа.

Свързани заглавия
Джефри Дивър: Изкуството е подвижна мишена

Сензационният роман на Джефри Дифър излиза на български

Джефри Дивър написа роман, чието действие се развива в обратна посока
Известни автори на трилъри се обединяват за публикуване на антология
Джефри Дивър ще участва в „Crimefest”

Джефри Дивър: Отнема ми осем месеца да напиша книга

Книги от Джефри Дивър тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …