Начало / Автори / Иван Попйорданов преоткрил сина си Чочо с книгата си за него

Иван Попйорданов преоткрил сина си Чочо с книгата си за него

Година след смъртта на актьора Петър Попйорданов – Чочо излезе книгата на баща му Иван Попйорданов “Писма до сина ми Чочо”. В нея са намерили място мисли, разкази и интервюта, съобщи БНТ.

„Говорят, че грешил, говорят, че сам свещта си изгасил. Живял е така, както е искал, безгрешни в природата няма” – така започва първото писмо.„В тази книга съм се опитал той да си разкаже за самия себе си и за своята кариера. Три месеца, след като изпратих и съпругата и сина си ,някак си имах желанието да напиша нещо за неговия професионален път, за неговия живот, за хората, с които е работил, за ролите му – в киното, в театъра, в телевизията, да го върна отново на хората, които го обичаха и го ценяха”, казва Попйорданов.

Ровейки се из купищата от вестници и списания с интервюта на Чочо, четейки личната му кореспонденция, баща му споделя, че буквално е преоткрил сина си. Научил толкова много за живота му и все неща, които не знаел. Казва, че днес е добре. Стреми се да подтиска болката.

„Разбрах, разбира се, че времето не лекува, когато загубиш най-близките си хора и сега светлия лъч в живота ми е малкото Кате, което търчи по цял ден и иска непрекъснато да й се пее и аз репертоара си го приключих окончателно и трябва да търся нови песни, които да й пея. Това ме убеждава, че когато раздаваш обич, я получаваш отново”, споделя авторът.

Свързани заглавия:

Иван Попйорданов пуска до дни книга за сина си Чочо

„Писма до сина ми Чочо” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

willsmith_bookcover.jpg__1600x900_q85_crop_subsampling-2

Уил Смит разказа историята на вътрешната си промяна

Книгата му е забавна и сериозна едновременно Истински бестселър през последните седмици, четивото е много …