Начало / България / С „психарски екшън“ ще бъде представен романът „Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков

С „психарски екшън“ ще бъде представен романът „Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков

Продължението на книгата „Български психар“ на Андрей Велков ще оживее в центъра на София. На 29 април в близост до НДК ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубриките. От спец части, линейки и полиция обаче няма да има нужда, защото присъстващите не просто ще останат живи и здрави, а и ще се забавляват, уточняват от издателство „Колибри”.

От 19 ч в „Trip Ten” (под Моста на влюбените зад НДК) присъстващите ще станат част от екшън на живо по книгите „Български психар“ и „Български психар II – Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков. Всеки от публиката ще се потопи в интерактивна жива инсталация, която ще предизвика  слабите сърца, ще шокира пуританите и ще съживи най-колоритните персонажи и случки от двата романа така, както са описани.

Посетителите ще видят отвътре тайните на мощната групировка. Ще се възползват от най-иновативните схеми за разпространение на забранени субстанции. Ще станат преки свидетели и съучастници в престъпления. И ще имат огромния шанс да разберат как се раждат гениалните идеи в самото сърце на Звеното – неговите колоритни четирима ръководителя.

„Български психар“ разказва историята на Петър – най-обикновено момче от улицата, умен и амбициозен младеж, който бързо разбира, че в разгара на Прехода с честен труд не може да се живее нормално. Затова той бързо спира да играе по правилата и от дребен квартален играч се превръща във всяващ страхопочитание бос на подземния свят. „Хрониките на Звеното“ е дългоочакваното продължение на вълнуващата книга, което доразвива сюжета на „Български психар“ и ни показва различните гледни точки върху историята на Петър и компания, които създават мощната мафиотска групировка с кодово название „Звеното“.

Място на действието е съвременна България, сюжетът прелива от екшън сцени, коварство и интриги, а умопомрачителният финал превръща читателя в неволен съучастник във филма.

Андрей Велков е роден през 1977 г. в град София. Бакалавър по политология от СУ, магистър по маркетинг от УНСС, доктор по улично право от Големия университет на живота. Професионален хедонист с интереси в областите на екстремното купонясване, бойните изкуства, квантовата физика, литературата, тежкото пиене, леките жени, акробатичната орнитология и дзен будизма. Последно е бил забелязан в лятната си резиденция в град Мордор.

Свързани заглавия
Андрей Велков: Можеше да имам друг път, книгите ме спряха

Книгите на Андрей Велков тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …