Начало / Свят / Излезе автобиография на Пол Стенли – вокал на „Кис“

Излезе автобиография на Пол Стенли – вокал на „Кис“

На англоезичния книжен пазар излезе автобиографията на Пол Стенли, вокал на известната рок група „Кис“, съобщи lajollalight.com. Творбата е озаглавена „Face the Music“ и е издадена от „HarperOne“. Книгата е фокусирана върху възхода и паденията в живота на Стенли, извън и в бандата. Той комбинира забавни случки със затрогващи истории.

Пол Стенли, роден като Стели Ейсен, започва разказа си от своето детство през 50-те и 60-те години на ХХ век. Роден със заболяването микротия, той израства глух с едното ухо. Точно това обаче го мотивира да търси успеха на най-неочакваното място – в музиката. Рок звездата разказва за личните си проблеми, драмите в шоубизнеса и отношенията си с останалите членове на „Кис“. „Face the Music“ изненадва с нова информация и най-заклетите фенове на групата. Произведението включва и непубликувани досега снимки.

„Кис” е американска рок група, създадена през 1973 г. Отличават със своя тежък бял грим и ултра екстравагантно облекло на сцената. През 80-те махат грима, но впоследствие той отново става основна част от имиджа им. От техни албуми са продадени над 100 милиона копия. В момента са в състав Пол Стенли (ритъм китара, вокал), Джийн Симънс (бас китара, вокал), Ерик Сингър (барабани) и Томи Тайър (водеща китара, вокал).

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …