Начало / Свят / „Раят съществува” от Тод Бърпо и Лин Винсент беше адаптирана на големия екран

„Раят съществува” от Тод Бърпо и Лин Винсент беше адаптирана на големия екран

Книгата „Раят съществува” от свещеника Тод Бърпо и Лин Винсент беше адаптирана на големия екран, съобщи mediabistro.com. Премиерата на холивудската продукция беше на 16 април. Режисьор е Рандъл Уолас, сценарист на „Смело сърце” и режисирал „Бяхме войници”. Участват Грег Киниър, Кели Райли, Томас Хейдън Чърч и др. Продукцията е реализирана от студиото „Sony Pictures”.

„Раят съществува” излезе през 2010 г. Творбата проследява историята на семейството на Тод и Соня Бърпо, чийто син Колтън е спасен със спешна хирургическа интервенция. След като се събужда от упойка, 4-годишното момче описва точно действията на родителите си, докато не е бил в съзнание, както и сякаш познава членове на семейството, починали преди той да се роди. Бестселърът поставя темата за съществуването на Рая и задава въпроса дали душата на малкия Колтън не е била тъкмо там за известно време. „Раят съществува” е достъпна в българските книжарници.

Филмът е част от новата кампания на „Холивуд” за религиозно възпитание. Неотдавна по кината тръгна епичният „Ной” с Ръсел Кроу. Друга звезда, Крисчън Бейл, пък ще играе Мойсей в „Exodus” – филм, който ще дебютира по-късно тази година.

„Раят съществува“ тук

Трейлъра на филма можете да видите тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230517-WA0006

1 юни в детска стая „Хеликон“

И да не ни се вярва, юни месец дойде, по-точно втурна се презглава, както само децата …