Начало / Свят / Излезе автобиографията на Андреа Пирло

Излезе автобиографията на Андреа Пирло

На англоезичния книжен пазар е вече автобиографията на италианския футболист Андреа Пирло, съобщи bleacherreport.com. Книгата е със заглавие „Andrea Pirlo: I think therefore I play” и е написана с помощта на известния спортен журналист Алесандро Алчиато. Творбата е издадена от „BackPage Press” и е 200 страници. Пирло разказва за върховете в своята кариера, свои осъществени и неосъществени трансфери, професионални съперничества, тежки загуби и лични преживявания.

34-годишният Андреа Пирло е един от най-добрите полузащитници на своето време. Всички знаят за неговата техника и прецизните му преки свободни удари, но най-важното му качество е неговата интелигентност на терена. Той изгражда бележита кариера в отбори като Интер, Милан и Ювентус, а е лидер и на националния отбор на Италия.

С голяма доза хумор, Пирло разказва за свои велики съотборници – Кака, Роналдо, Шевченко, Малдини и др. Той споделя значението на Плейстейшън за неговата кариера, шегите, приложени върху други футболисти и треньори, опита му като турист и много други любопитни истории. Забавните мемоари на Пирло са задължително четиво за всеки фен на най-великата игра.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …