Начало / България / Автобиографичният роман „Дума по дума“ на Силви Вартан в книжарниците от понеделник

Автобиографичният роман „Дума по дума“ на Силви Вартан в книжарниците от понеделник

На 7 април,  понеделник, излиза автобиографичният роман „Дума по дума“, подписан от неповторимата Силви Вартан. Книгата ще има премиера на 23 април в София, а на 24 април в зала 1 на НДК тя ще изнесе поредния си концерт в България, на който ще представи легендарния албум „Силви в Нешвил“.

„Дума по дума“ е увлекателен набор от наблюдения, мисли, емоции и впечатления, композирани така, че да осигурят на читателя код към личността на най-обичаното „йе-йе момиче“ в България. „Все пак си оставам оптимистка“, обобщава тя, „когато си дадем труд да опознаем другия, ни става ясно, че в основата си всички сме еднакви, независимо от разликите в културата и произхода. Усещам го в пълна мяра всеки път, щом замина на турне: пея пред безкрайно разнообразна публика из целия свят, но емоцията всеки път си е същата, както и радостта да бъдем заедно.“

Силви Вартан е световноизвестна френска певица и киноактриса, родена в България. На седем годишна възраст тя напуска родината си, а десет години по-късно записва първата си песен в Париж. Тя е не просто една от гранд дамите на френската музика, а борбена и чувствителна жена, покорила интереса на милиони почитатели по света с неоспорим талант, елегантно сценично присъствие и благородство на духа.

Свързани заглавия
Втората автобиографична книга на Силви Вартан излиза на български

„Дума по дума“ тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …