Начало / Свят / Втората книга на Крис Кълъмбъс излиза утре

Втората книга на Крис Кълъмбъс излиза утре

От утре на англоезичния книжен пазар ще излезе втората книга на филмовия режисьор Крис Кълъмбъс, съобщи „USA Today”. „House of Secrets: Battle of the Beasts” е втора част от детската поредица, дело на Кълъмбъс и Нед Визини, който изненадващо се самоуби в края на миналата година. Творбата ще бъде издадена от „Balzer + Bray”.

Първата част от серията получи одобрението на Дж. К. Роулинг. Втора част отново връща читателя в дома на семейство Уокър. Животът в домакинството вече е далеч по-добър – те са богати, а Вещицата на вятъра е прогонена. Но никой Уокър не може да бъде спокоен, докато тя не бъде открита. Тя отново се появява в Сан Франциско и опасността е подновена. Семейство Уокър ще се върне в Древен Рим, ще преживее ада на Втората световна война и ще стигне чак до Тибет, за да се спаси и да победи злата вещица. А разковничето се крие в библиотеката на Денвър Кристоф – баща на Вещицата на вятъра и първи собственик на мистериозната къща, в която живеят Уокър.

Крис Кълъмбъс е американски режисьор, роден през 1958 г. Известен е с комедии като „Сам вкъщи” и „Мисис Даутфайър”. Режисирал е и първите два филма по книгите за Хари Потър. В последните години е по-активен като продуцент, като беше номиниран за „Оскар” за драмата от 2011 г. „Южнячки”.

Свързани заглавия
Излезе първата книга на Крис Кълъмбъс

Писателят Нед Визини се самоуби

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (8 април – 14 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (8 седмици в класацията) 2. „Четвърто …