На фокус
Начало / Свят / Книга от Опра Уинфри излиза през септември

Книга от Опра Уинфри излиза през септември

Нова книга от Опра Уинфри ще излезе на англоезичния книжен пазар през септември, съобщи mediabistro.com. Произведението на известната водеща ще бъде озаглавено „What I Know For Sure“. То ще представлява сборник с есета от Уинфри, публикувани във времеви интервал от 14 години в списанието „O, The Oprah Magazine“. Творбата ще бъде издадена от „Flatiron Books“.

За книгата, есетата са прегледани и допълнени от авторката. Те предлагат досег до истинската същност на Опра – начина, по който разсъждава, препятствията, с които се е сблъсквала в живота и мечтите, които тя продължава да преследва. Изданието ще бъде и своеобразен гид за читателя, който показва как да постигнем оптималното, на което сме способни. Издателството определя произведението като оптимистично, вълнуващо, емоционално и с голяма доза хумор.

Опра Уинфри е американска телевизионна водеща, родена през 1954 г. Нейното шоу „The Oprah Winfrey Show“ е считано за най-успешната телевизионна продукция изобщо. Уинфри се изява и в сферата на литературната критика, като нейния Клуб за книги е признат за „фабрика за бестселъри“. Опра е единственият милиардер в Северна Америка.

Свързани заглавия
Подкрепата на Опра Уинфри вреди на продажбите на книги
Опра Уинфри предизвика фурор на фестивала в Джайпур
Нюхът на Опра Уинфри за книгите

Опра Уинфри възобновява клуба си за книги

Прочетете още

mesec

Роман за разбуждане на лятото

Вечерите идват сега бавно и са прекрасни за четене „Магията на морското стъкло” е летен …