На фокус
Начало / България / Дийпак Чопра идва в България

Дийпак Чопра идва в България

Дийпак Чопра ще посети България, съобщи inspiretalks.bg. Известният автор, мислител и духовен водач ще изнесе лекция на 13 май в зала 1 на НДК (София). Във връзка с неговата визита организацията „Инспайър Толкс“ ще проведе среща,  посветена на Чопра в столичната книжарница „Хеликон-Витоша“ на 6 март, четвъртък, от 18,30 ч.

„От началото на месец януари стартирахме една вълнуваща инициатива: всяка седмица нашите събирания във водещи книжарници в страната и холистични центрове дават възможност на хора, които харесват темите за личностната реализация и мистиката да станат свидели на интересни беседи, посветени на Дийпак Чопра. По време на тях, наш специален гост е човек от обществения и културен живот на България с различна гледна точка. Този път, имаме удоволствието да споделим, че наш гост ще бъде водещата и обичана журналистка от телевизионния и радио ефир Ива Дойчинова. Бъдете  с нас, за да научите какво дадоха на Ива духовните търсения и какви книги държи тя на нощното си шкафче. Срещата ви предоставя въможност да зададете въпрос, свързан с предстоящото идване на Дийпак Чопра в България.  Очакваме Ви!“, се казва в прессъобщението на „Инспайър Толкс“.

Дийпак Чопра е сред най-емблематичните фигури на XX век, безспорен авторитет в света на духовните ценности, автор на бестселъри и търсен в цял свят лектор.
През 1999 г. списание „Тайм” обявява Чопра за един от 100-те герои и икони на века. Той е човекът, който успя да предаде източната мъдрост на западния свят по начин, по който никой до момента не го беше правил.

Книги от Дийпак Чопра тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

7dde8fe8c38464e11bab4ab601c7e353

Фрида Кало очаквала края си с четка в ръка

Дните ѝ са като пътепис на страданието Мексиканската художничка покорява и днес съзнанието на милиони …