Начало / Свят / Нов роман от Лорън Оливър от днес е на книжния пазар

Нов роман от Лорън Оливър от днес е на книжния пазар

Нов роман от Лорън Оливър от днес е на англоезичния книжен пазар, съобщи huffingtonpost.com. Творбата е озаглавена „Panic“. Тя е публикувана от „HarperCollins“ и е 416 страници. В типичния си стил, познат от бестселърите „Делириум“ и „Пандемониум“ Оливър отново представя напрегнат сюжет, който държи читателя в напрежение до последната страница.

Действието се развива в западналото градче Карп, където се провежда игра, наречена „Паника“. Тя може да донесе на победителя огромна награда, но всеки от участниците рискува живота си. Главни герои са Хедър и Додж. Хедър никога не се е смятала за смела, но тя ще открие, че когато трябва да спаси някой, когото обича, не се страхува от нищо. Додж пък е смел до безрасъдство. Негова тайна от миналото му дава кураж във всички ситуации. Двамата ще открият, че понякога нещата, от които се страхуваме, са тези, от които се нуждаем най-силно. Това е книга за страха, приятелството, куража и надеждата.

Лорън Оливър е американска писателка, родена през 1982 г. Тя нашумя с романа си „Делириум” – първа част от едноименната трилогия. Книгата е на българския книжен пазар. Втората част, „Пандемониум” , също излезе в родните книжарници. Книгите представят измислен свят, в който любовта е зараза.

Свързани заглавия
Лорън Оливър пише първата си книга за възрастни
Лорън Оливър: Опитах се да създам в „Делириум” алтернативна реалност на САЩ
„Пандемониум“ от Лорън Оливър (анотация)
„Делириум“ от Лорън Оливър (анотация)

Лорън Оливър: „Окупирай Уолстрийт“ и Арабската пролет ми повлияха при създаването на „Пандемониум“

 Книги от Лорън Оливър  тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …