Начало / Свят / Нов роман от Лорън Оливър от днес е на книжния пазар

Нов роман от Лорън Оливър от днес е на книжния пазар

Нов роман от Лорън Оливър от днес е на англоезичния книжен пазар, съобщи huffingtonpost.com. Творбата е озаглавена „Panic“. Тя е публикувана от „HarperCollins“ и е 416 страници. В типичния си стил, познат от бестселърите „Делириум“ и „Пандемониум“ Оливър отново представя напрегнат сюжет, който държи читателя в напрежение до последната страница.

Действието се развива в западналото градче Карп, където се провежда игра, наречена „Паника“. Тя може да донесе на победителя огромна награда, но всеки от участниците рискува живота си. Главни герои са Хедър и Додж. Хедър никога не се е смятала за смела, но тя ще открие, че когато трябва да спаси някой, когото обича, не се страхува от нищо. Додж пък е смел до безрасъдство. Негова тайна от миналото му дава кураж във всички ситуации. Двамата ще открият, че понякога нещата, от които се страхуваме, са тези, от които се нуждаем най-силно. Това е книга за страха, приятелството, куража и надеждата.

Лорън Оливър е американска писателка, родена през 1982 г. Тя нашумя с романа си „Делириум” – първа част от едноименната трилогия. Книгата е на българския книжен пазар. Втората част, „Пандемониум” , също излезе в родните книжарници. Книгите представят измислен свят, в който любовта е зараза.

Свързани заглавия
Лорън Оливър пише първата си книга за възрастни
Лорън Оливър: Опитах се да създам в „Делириум” алтернативна реалност на САЩ
„Пандемониум“ от Лорън Оливър (анотация)
„Делириум“ от Лорън Оливър (анотация)

Лорън Оливър: „Окупирай Уолстрийт“ и Арабската пролет ми повлияха при създаването на „Пандемониум“

 Книги от Лорън Оливър  тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

maxresdefault

Сваляме шапка пред Стивън Кинг и Джордж Мартин

Създателите на едни от най-ярките книги са рожденици Имената, които припомняме всяка седмица, са на …