Начало / България / Поредицата „Агата Кристи“ закръгля 50 книги

Поредицата „Агата Кристи“ закръгля 50 книги

Поредицата „Агата Кристи“ на издателство „Ера“ ще закръгли 50 книги. До дни на пазара се очакват две нови книжки от детективските предизвикателства на Първата дама  на криминалния жанр. Заедно ще излязат „Тайната на имението“ и „Третото момиче“.

В „Тайната на имението“ Антъни Кейд се съгласява да направи услуга на свой приятел, която ще му донесе бързи пари. Задачата изглежда лесна – той трябва да достави политически мемоар на лондонски издател. Оказва се, че пратката съдържа повече от скандалните тайни на европейски благородник. Тя е свързана с убийство! Стъпките на жертвата водят до мистериозно имение. Тъмни тайни и смъртоносни заплахи очакват всеки, който се осмели да влезе в него. Книгата е първа от поредицата за приключенията на старши инспектор Батъл, познат вече от „Нула часът развръзката“.

В „Третото момиче“ отново се появява митичният Еркюл Поаро. Дребничкият белгиец се наслаждава на закуската си и на чаша горещ шоколад, когато млада жена нарушава спокойствието му. След като признава, че може би е извършила убийство, тя внезапно си тръгва, оставяйки разказа си недовършен. Заинтригуван Поаро решава да открие мистериозната дама. По време на разследването, той попада в бохемския свят на млади художници. А момичето е изчезнало без следа…

Книгите на Агата Кристи тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

228076_b

Да чуваш заглъхващото ехо от отдалечаващите се стъпки на познати герои

Зорница Гроздева, Хеликон Велико Търново Макар преди няколко месеца Карлос Руис Сафон да се пресели …