Начало / Свят / Нова книга от Матю Куик е на книжния пазар, тя също ще бъде филмирана

Нова книга от Матю Куик е на книжния пазар, тя също ще бъде филмирана

Нова книга от Матю Куик е вече на американския книжен пазар, съобщи „USA Today“. Произведението е озаглавено „The Good Luck of Right Now“. То е публикувано от „Harper“ и е 304 страници. В типичния си стил, авторът на „Наръчник на оптимиста“ изследва мистериите на вселената и човешката психика.

В романа на Куик главен герой е Вартоломей Нийл, който живее с майка си вече 38 години. Когато тя се разболява и умира, той не е готов да се сблъска с живота сам. Неговата психоложка Уенди го съветва да „напусне гнездото“. Нийл обаче няма и най-малка представа как това да се случи.

Случайно той намира писмо от актьора Ричард Гиър в гардероба на майка си. А тя е наричала Вартоломей именно Ричард в последните си дни. Вартоломей решава, че има някаква свръхестествена връзка и започва кореспонденция с известния актьор. Двамата си говорят за Карл Юнг, Далай Лама, философия, вяра, телепатия, извънземни и жени.

„The Good Luck of Right Now“ е една история за скръб, семейство, приятелство, доброта и любов. Вече преговорите за филмова адаптация на творбата са в напреднал етап. Може би, след огромния успех на книгата „Наръчник на оптимиста“ и нейната екранизация, Куик отново е „ударил джакпота“.

„Наръчник на оптимиста“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

235047_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (27 юни – 3 юли)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Спаринг партньори от Джон Гришам 2. Пасиансът на архангелите от Мария Лалева …