Начало / Критика / Типовете мъже, които изневеряват, според книгата „Why Men Really Cheat“

Типовете мъже, които изневеряват, според книгата „Why Men Really Cheat“

Новата книга разкрива истинските причини, поради които мъжете изневеряват, съобщава британския таблоид „Дейли Мейл“.  Произведението на психолога Мартин Стюарт „Why Men Really Cheat“ ще излезе на 28 февруари. За изготвянето на книгата, Стюарт е разговарял с 547 мъже и е разделил силния пол на 27 категории. Той посочва психологическите характеристики на всеки един от тях и съветва жените към какъв тип мъже да се насочат и кои отличителни черти да избягват, когато търсят партньор.

В книгата си Стюарт признава, че няма как да се предвиди дали даден мъж ще изневери на своята половинка. Той обаче посочва вероятности и прави съпоставки между психологически черти на мъже и жени и посочва кои типове хора имат потенциал за дългосрочни взаимоотношения и чия връзка е най-вероятно обречена от начало.

Ето и петте категориии мъже, които психологът съветва жените да избягват:

 

1. Момчето на момчетата. Този, за който най-важното е да ходи с приятелите си в бара. Той няма да се поколебае да ви изневери, особено когато е в нетрезво състояние.

2. Манипулаторът. Той не лъже, а просто не казва. Този тип мъже избягват сериозните разговори и директната конфронтация на теми, които могат да ги уязвят.

3. Глупавата грешка. Незрелият. Той първо действа, а тогава мисли.

4. Опортюнистът. Такъв мъж най-вероятно постоянно ще убеждава половинката си да му прости, ако й изневери с някоя от дълъг списък знаменитости. Това означава, че няма да се поколебае при всяка възможност.

5. Надменният. Тези мъже нямат съчувствие към своите приятелки и не се интересуват как ги карат да се чувстват. Избягвайте ги на всяка цена. Те се вълнуват единствено от себе си.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

296916513_360605982933633_8240628950639724535_n

„Бавни” четива за августовските дни

Прелистваме и страниците на душата с тези книги Лятото е изключително богат на усещания сезон …