Начало / Свят / Бившата първа дама на Франция ще пише книга за живота си с Оланд

Бившата първа дама на Франция ще пише книга за живота си с Оланд

Бившата първа дама на Франция Валери Трирвайлер заяви, че обмисля да напише книга за живота си с президента Франсоа Оланд, съобщи БГНЕС, позовавайки се на  АФП.

Бившата журналистка даде да се разбере, че е била наранена от резкия начин, по който Оланд обяви края на връзката им, и заяви, че не изключва възможността да напише за живота си с лидера на Социалистическата партия, което ще бъдер удар върху репутацията му.

В интервюта за „Пари мач“ и седмичното списание на таблоида „Паризиен“ Трирвильор казва, че била изненадана от разкритието, че Оланд е имал връзка с актрисата Жули Гайе.

 „Чувах слухове, разбира се, но слухове се носят за всички. Чувам ги за себе си през цялото време. Не обръщам внимание. Когато открих, се почувствах като паднала от небостъргач“, сподели Валери.

Тя беше в болница една седмица след разкритието на списание „Клоузър“. Оланд в крайна сметка обяви в събота, че връзката им е приключила. Съобщението на президента се състоеше от изречение с 18 думи, в което той не изразява съжаление или угризение от края на връзката си с жената, която през 2010 г. нарече любовта на живота ми.

Трирвайлер  (48) е  журналистка, която се запознава с Оланд като политически репортер на „Пари мач“. Авторитетното списание продължи да я използва за литературната си рубрика и след победата на Оланд на изборите през 2012 г. и издигането й в почти официална първа дама.

Свързани заглавия
Валери Трирвильор съди автори на биографичната й книга
Три книги за дамите в живота на френския президент

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …