Начало / Свят / Мик Джагър отказва да пише мемоари, всичко за живота му било в Уикипедия

Мик Джагър отказва да пише мемоари, всичко за живота му било в Уикипедия

Мик Джагър, вокал на великата рок група „Ролинг Стоунс“, заяви, че за сега изобщо не е заинтересован от написването на мемоари, съобщи „Гардиън“. Въпреки успеха на „Живот“ – автобиографията на китариста на групата Кийт Ричардс, певецът твърди, че предпочита да мисли за бъдещето, а не за миналото.

Джагър казва:
„Ако някой иска да разбере какво съм правил през 1965 г., може просто да влезе в Уикипедия. Там пише всичко и е без пари. Пазарът на рокендрол автобиографиите е пренаситен. Предпочитам да правя нови филми, нова музика, турнета“.

Не може да се отрече, че Джагър е изключително зает. В момента той работи по няколко проекта. Продуцира филма „Get on Up“ за американския музикант Джеймс Браун, както и автобиографичната лента за Елвис Пресли „Last Train to Memphis“. Също така в тандем с режисьора Мартин Скорсезе правят телевизионен сериал. Джагър продуцира и още няколко телевизионни и кино продукции.

Мик Джагър е роден през 1943 г. в Англия. Той е вокалист на легендарната група „Ролинг Стоунс”, която датира от 1962 г. Те имат над 200 милиона продадени копия от албуми и множество вечни хитове. Много от тях са написани от Джагър. Освен певец и текстописец Мик Джагър е и успешен бизнесмен. Имуществото му се равнява на над 400 милиона долара.

„Живот“ от Кийт Ричардс тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

37805

Франкфуртският панаир ще получи от държавата четири милиона евро

Ковид-кризата превърна важното събитие във виртуално Панаирните палати ще останат празни и така се опорочават …