Начало / България / Излезе новото издание на „Bachelor’s Degree Catalogue”

Излезе новото издание на „Bachelor’s Degree Catalogue”

Излезе четвъртото издание на бакалавърския гайд „Bachelor’s Degree Catalogue 2014 / 2015” (безплатен справочник за кандидат-студенти).

Справочникът предоставя полезна информация и съвети за естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен. Накратко са представени фактите, които интересуващите от за най-популярните образователни дестинации – Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.

Кандидат-студентите ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и разход за живот, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България. Четвъртият бакалавърски справочник Bachelor’s Degree Catalogue 2014 / 2015 се разпространява в печатен и в онлайн вариант.   Печатното издание може да се намери в тиража на сп. „Образование и специализация в чужбина“, в някои от големите книжарници в страната, в някои от водещите училища, в библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.
Списание „Образование и специализация в чужбина“ е единственото българско печатно издание, което предоставя актуална информация за кандидатстване за бакалавърска, магистърска и докторска степен в български и чуждестранни университети и колежи. Осем броя годишно предоставят актуална и полезна информация за изпити, тестове, конкурси, стипендии и ви позволяват да бъдете в час с динамично променящата се област на образованието.

„Образование и специализация в чужбина“ тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (8 април – 14 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Убийства във Флийт Хаус от Лусинда Райли …