Начало / Свят / Вал Макдърмид с пореден съспенс трилър

Вал Макдърмид с пореден съспенс трилър

Поредният съспенс трилър от Вал Макдърмид вече е на англоезичния книжен пазар, съобщи британският „Телеграф”. С „Cross and Burn” писателката продължава поредицата си за профайлъра на серийни убийци Тони Хил. Романът е публикуван от „Little, Brown” и е 464 страници.

Някой убива жестоко жени. Жени, които имат прилика с инспектор Карол Джордан. Сходствата са прекалено много, за да убягнат на профайлъра Тони Хил. Той започва надпревара с времето, в опит да спре убиеца преди той да достигне до следващата си жертва. Този път обаче убиецът е по-способен и по-жесток от всички, срещу които Хил се е изправял. Той трябва да работи заедно с Джордан, за да спасят не само други жертви, но и себе си.

Вал Макдърмид е шотландска писателка, родена през 1955 г. Тя е известна най-вече със съспенс поредицата си за профайлъра Тони Хил. Автор е и на поредиците „Lindsay Gordon” и „Kate Brannigan”, както й други романи. На български от нея са преведи „Струна в кръвта”, „Скритият пожар”, „Възмездие от гроба” и др.

Свързани заглавия
13 велики писателки на мистерии

Книги от Вал Макдърмид тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Dirndl-Lederhosen-costumes-Munich-Oktoberfest-2019-Germany

Октоберфест с книга вместо с бира в ръка

Ето книги, които могат да съхранят духа на празника В наши дни Октоберфест се слави …