Начало / Свят / Вал Макдърмид с пореден съспенс трилър

Вал Макдърмид с пореден съспенс трилър

Поредният съспенс трилър от Вал Макдърмид вече е на англоезичния книжен пазар, съобщи британският „Телеграф”. С „Cross and Burn” писателката продължава поредицата си за профайлъра на серийни убийци Тони Хил. Романът е публикуван от „Little, Brown” и е 464 страници.

Някой убива жестоко жени. Жени, които имат прилика с инспектор Карол Джордан. Сходствата са прекалено много, за да убягнат на профайлъра Тони Хил. Той започва надпревара с времето, в опит да спре убиеца преди той да достигне до следващата си жертва. Този път обаче убиецът е по-способен и по-жесток от всички, срещу които Хил се е изправял. Той трябва да работи заедно с Джордан, за да спасят не само други жертви, но и себе си.

Вал Макдърмид е шотландска писателка, родена през 1955 г. Тя е известна най-вече със съспенс поредицата си за профайлъра Тони Хил. Автор е и на поредиците „Lindsay Gordon” и „Kate Brannigan”, както й други романи. На български от нея са преведи „Струна в кръвта”, „Скритият пожар”, „Възмездие от гроба” и др.

Свързани заглавия
13 велики писателки на мистерии

Книги от Вал Макдърмид тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Кратка история на Русия_корица

Русия, познатата и непознатата

По книжарниците излезе „Кратка история на Русия“ – въведение в руската история и култура от …