Начало / Свят / Излезе книга за деца от Джесика Ланг

Излезе книга за деца от Джесика Ланг

Излезе книга за деца от актрисата Джесика Ланг, съобщи „USA Today”. Заглавието на творбата е „It’s About a Little Bird”. Тя е насочена към съвсем малки читатели – между 4 и 8 години. Издателство е „Sourcebooks Jabberwocky”. Книжката е едва 40 страници. Това е първо детско произведение от Ланг, която е публикувала още 2 книги с фотографии.

„It’s About a Little Bird” разказва за 2 малки момиченца на име Ада и Илса. Те обичат да гостуват на баба си, където си играят с животните в двора й, ловят попови лъжички и най-вече откриват „съкровища” в стария хамбар. Веднъж те намират златна клетка за птици. На кого ли принадлежи? Какво ли се е случило с птицата, която е била в нея? Това ще открият двете деца, като обединят сили.

Джесика Ланг е американска актриса, родена през 1949 г. Тя е носителка на „Оскар” – 2 пъти и „Златен глобус” – 4 пъти. Известни филми с нейно участие са „Тутси”, „Синьо небе”, „Нос страх”, „Роб Рой” и др. Била е и модел. Нейно хоби е фотографията, като вече има не малко изложби.

Свързани заглавия
„Пощальонът винаги звъни два пъти“ през септември

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …