Начало / Свят / Вече има и вино „Петдесет нюанса сиво”

Вече има и вино „Петдесет нюанса сиво”

Вече има и червено и бяло вино „Петдесет нюанса сиво”, съобщи „USA Today”. След като постигна невероятни продажби със своята еротична трилогия, Е Л Джеймс реши да използва марката си и за дистрибутиране на алкохолната напитка, най-често свързвана с романтиката.

Тя работи с винари от Калифорния за двата типа вино – „Червен сатен” и „Бяла коприна”. Продуктът е и на масова цена – 17,99 долара за бутилка. Всеки желаещ може да поръча онлайн на fiftyshadeswine.com, а от другия месец вината ще бъдат и в търговската мрежа.
На сайта fiftyshadeswine.com  Джеймс е написала съобщението:

„Виното играе важна роля в „Петдесет нюанса сиво”, като рефлектира върху чувствеността, която личи от всяка среща на Анастейжа и Крисчън. Винаги съм имала увлечение към доброто вино и като помогнах за създаването на вкусовете „Червен сатен” и „Бяла коприна”, почувствах това като естествено продължение на трилогията. Надявам се всички вие да се насладите с чаша вино на романтиката и страстта”.

Припомняме, че филмът по първата книга „Петдесет нюанса сиво”, ще излезе през лятото на 2014 година. В главните роли са Чарли Хънам и Дакота Джонсън.

Трилогията на Е Л Джеймс тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …