Начало / Свят / Вече има и вино „Петдесет нюанса сиво”

Вече има и вино „Петдесет нюанса сиво”

Вече има и червено и бяло вино „Петдесет нюанса сиво”, съобщи „USA Today”. След като постигна невероятни продажби със своята еротична трилогия, Е Л Джеймс реши да използва марката си и за дистрибутиране на алкохолната напитка, най-често свързвана с романтиката.

Тя работи с винари от Калифорния за двата типа вино – „Червен сатен” и „Бяла коприна”. Продуктът е и на масова цена – 17,99 долара за бутилка. Всеки желаещ може да поръча онлайн на fiftyshadeswine.com, а от другия месец вината ще бъдат и в търговската мрежа.
На сайта fiftyshadeswine.com  Джеймс е написала съобщението:

„Виното играе важна роля в „Петдесет нюанса сиво”, като рефлектира върху чувствеността, която личи от всяка среща на Анастейжа и Крисчън. Винаги съм имала увлечение към доброто вино и като помогнах за създаването на вкусовете „Червен сатен” и „Бяла коприна”, почувствах това като естествено продължение на трилогията. Надявам се всички вие да се насладите с чаша вино на романтиката и страстта”.

Припомняме, че филмът по първата книга „Петдесет нюанса сиво”, ще излезе през лятото на 2014 година. В главните роли са Чарли Хънам и Дакота Джонсън.

Трилогията на Е Л Джеймс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …