Начало / Свят / Яростен протест на феновете на „Петдесет нюанса сиво” срещу избора на актьори за екранизацията на романа

Яростен протест на феновете на „Петдесет нюанса сиво” срещу избора на актьори за екранизацията на романа

Изборът на Чарли Хънам и Джонсън за главните роли в адаптацията на еротичния роман от Е Л Джеймс, „Петдесет нюанса сиво”, предизвика яростен протест от феновете на книгата, съобщи „Гардиън”. Както е известно, в началото на тази седмица, авторката обяви в „Туитър” кои ще бъдат в ролите на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл, след около 18 месеца спекулации.

За нула време обаче петиция против избора на актьори за екранизацията се появи в Change.org. Тя събра над 17 000 поддръжници. Феновете искат Матю Бомър и Алексис Бледел да играят Крисчън и Анастейжа. Change.org е платформа, на която обикновени хора могат да призовават за социална промяна.

„Мат Бомър е ПЕРФЕКТНО КОПИЕ НА КРИСЧЪН ГРЕЙ И АЛЕКСИС БЛЕДЕЛ Е ПЕРФЕКТНАТА АКТРИСА, КОЯТО ДА ПРЕДСТАВИ АНАСТЕЙЖА СТИЙЛ и ако ТЕ НЕ ГИ ИГРАЯТ, НИКОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ. Четох цялата трилогия и мога да ви уверя, че Мат е перфектният актьор, Алексис също. Затова моля ви, МОЛЯ ВИ, нуждаем се от тези актьори. Те за нас винаги ще бъдат Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО, ВСИЧКО”, пише в петицията.

Именно в Change.org миналия месец подобна протестна петиция срещу избора на Бен Афлек за новия Батман събра 90 000 подписа.

Свързани заглавия
Чарли Хънам и Дакота Джонсън ще бъдат в главните роли в екранизацията на „Петдесет нюанса сиво”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Юли_1140x403-2

4 акцента на юли – книги за хладен ум и горещо сърце

Семейна история, детска книжка, криминале от голям майстор и една интересна енциклопедия – с това …