Начало / Свят / Телевизионен канал ще излъчва сериал по сценарий на Никълъс Спаркс

Телевизионен канал ще излъчва сериал по сценарий на Никълъс Спаркс

Телевизионният канал „Lifetime” ще излъчи пилотна серия на проект, дело на Никълъс Спаркс, съобщи huffingtonpost.com. Заглавието на прожекцията е „Deliverance Creek”. Ако филмът се хареса на зрителите, ще стартира сериала. Почти сигурно е обаче, че това ще се случи, защото подобни проекти на Спаркс винаги привличат много внимание.

По продукцията работи екипът, изготвил успешните холивудски филми по книги на Спаркс – „Тетрадката”, „Незабравимата” и „С дъх на канела”. Историята се развива в годините на Гражданската война в САЩ. Бел Барлоу е млада жена, която работи, за да запази земята, на която живее семейството й. Корумпираната банка я притиска и тя се превръща в престъпник. Барлоу се изправя пред въпроса кое е по-важно – да бъдеш добър или да оцелееш.

Никълъс Спаркс е американски автор, роден през 1965 г. В книгите му основната тематика е любов, смърт, рак. Често негови романи се филмират в „Холивуд”. Много негови книги са преведени на български, сред тях „Писмо в бутилка”, „Тетрадката”, „С дъх на канела”, „Последна песен” и др.

Книги Никълъс Спаркс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1555177023_230_0_2962_2048_1920x0_80_0_0_0efdb00fd79b76b37316b558c504bc31

Червеният площад стана огромна книжарница

Книжен фестивал радва московчани Наречен е точно на името на площада и се провежда през …