Начало / Свят / Еротичната поредица „Кросфайър” от Силвия Дей ще бъде адаптирана за телевизията

Еротичната поредица „Кросфайър” от Силвия Дей ще бъде адаптирана за телевизията

Еротичната поредица „Кросфайър” от Силвия Дей ще бъде адаптирана на малкия екран, съобщи „USA Today”. Проектът ще бъде финансиран от филмовото студио „Lionsgate”. Авторката Дей ще бъде изпълнителен продуцент, но няма да пише сценарии за епизодите. Историята в книгите е за връзката между млада жена от рекламната сфера в Ню Йорк и милиардер бизнесмен. Все още не е подписан договор с телевизионна мрежа.

Дей коментира:

 „Обикновено, главните герои в този жанр, еротична романтика, изпитват трудност да комуникират вербално. Затова изразяват своите емоции – гняв, любов, щастие – чрез секс сцените. Без тях няма да се получи. Ще бъде приложен подхода за показването им, използван в повече от успешната продукция „Игра на тронове”. Вярвам, че това, което съм написала, ще бъде точно предадено на лентата. Все пак става въпрос за „Lionsgate”, които имат вече опит с адаптирането на „Игрите на глада” и „Здрач”. Очаквам да се справят много добре”.

Книгите от серията – „Открита пред теб”, „Отразена в теб” и „Опиянена от теб” – са продадени в над 12 милиона копия в цял свят. Те са достъпни и в родните книжарници.

Свързани заглавие
Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

Трилогията „Кросфайър” тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …

3 Коментари

  1. Виктория

    Ха! Ако адаптират трилогията, както адаптираха „Здрач“, ще се откажа да гледам изобщо. Не съществува по-голям провал от „Здрач“ като филмова адаптация. Нищо от завладяващия език на Стефани Майер не беше предадено като хората в екранизацията

  2. съгласна съм 100% с теб