Начало / България / Поредицата „Жега” на Ричард Касъл „нахлу” в „Хеликон”

Поредицата „Жега” на Ричард Касъл „нахлу” в „Хеликон”

Поредицата „Жега” на Ричард Касъл  буквално превзе „Хеликон”. Успоредно с излизането на четвъртата бестселърова  книга  „Ледена жега”, витрините на столичните книжарници „Хеликон-България” и „Хеликон-Шишман”, както и тези в Стара Загора и Шумен, осъмнаха с полицейски ленти, белезници и радиостанции.

Оригиналното аранжиране е жест към читателите на Ричард Касъл и на зрителите на „Нова телевизия“, които се радват на поредния сезон на американския сериал. Феновете на криминалната литература обаче са убедени, че с публикуването на книгите на български, телевизионният сериал е влязъл в книжарниците, а не обратното.

Добрият криминален роман е едно от малкото неща, които могат да ни държат будни цяла нощ и да ни накарат да не се откъснем от книгата, докато не разберем кой е убиецът, а напрежението във всяка следваща книга от серията става все по-високо.

Добрият криминален сериал пък може да ни накара всяка седмица да очакваме с нетърпение поредния епизод. Явно създателите на „Касъл“ със сигурност са наясно с тези два факта и определено успяват да държат зрителите в напрежение четири поредни сезона.

Книжната поредица на Касъл тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „USА Today” за най-продаваните книги в САЩ

Седмичната класация на „USA Today” за най-продаваните книги в САЩ бе обновена 1  юли. Изданието …