Начало / България / Нов еротичен роман конкурира трилогиите „Петдесет нюанса сиво” и „Кросфайър”

Нов еротичен роман конкурира трилогиите „Петдесет нюанса сиво” и „Кросфайър”

Нов еротичен роман, който хвърля ръкавица на трилогиите „Петдесет нюанса сиво” и „Кросфайър”, ще излезе в началото на следващата седмица на българския книжен пазар. Това е „Обществото на Жулиет“ на Саша Грей – една от най-известните порнозвезди. Книгата излиза с печата на „Кръгозор”.

Грей сменя попрището и пише своя първи роман – откровено и без цензура за женските и мъжките сексуални фантазии, за плътските желания и за тайните еротични клубове на елита, предизвиквайки читателите да прекрачат общоприетите и вътрешните си граници.

Критиците отбелязват прилика с мрачното писане на Реймънд Чандлър, съчетано с целенасоченото пътуване на младата героиня към дълбините на нейната сексуалност и чувственост.

Още през 2008 г. агентът на Саша Грей й предлага да напише книга, но се решава едва, след като вижда огромния интерес към еротичните четива.

 „Исках да създам образи, които са част от света на фантазиите, но не желаех да пиша за жената клише, която чака Идеалния мъж, казва Саша. Главната героиня не е невежа в сексуално отношение, но има още много да учи.” Грей смята, че това, което може да е деградиращо за една жена, за друга може да е най-красивото и вдъхновяващо нещо. Колкото повече разчупваме тези бариери, толкова по-добре ще е за всички жени.

Интересът към книгата е огромен – тя ще бъде публикувана в над двайсет държави, а „Холивуд” веднага поиска правата за филмирането й.

 

Трилогията  „Петдесет нюанса сиво”  тук

Трилогията „Кросфайър” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

9780593153895

Класация „Ню Йорк Таймс“ (7 август – 15 август)

Престижната американска класация минава под знака на изобразителното изкуство и алтернативната музика. Струва си да …