Начало / Автори / Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

Силвия Дей: Читателите са тези, които ни правят това, което сме

От вчера в българските книжарници е третата част от еротичната трилогия на Силвия Дей „Кросфайър”. Интересното е, че „Опиянена от теб” оглави топ 10 на „Ню Йорк таймс” и „Ю Ес Ей Тудей”, изпреварвайки шестата книга на Дан Браун „Ад”, която се радва на огромна медийна подкрепа.
Предлагаме ви коментара на Силвия Дей, даден пред mediabistro.com.

Ето какво каза Дей:

„Опитвам се да покажа на читателите колко съм благодарна. Защото те могат да похарчат изкараните си с труд долари за всяка книга. Ако изберат моята и след това прекарат часове от живота си, за да я четат, най-малкото, което мога да кажа, е „благодаря ви”. С благодарност се стига далеч. Човек не трябва да забравя откъде е тръгнал. Читателите са тези, които ни правят това, което сме.
Прекарвам много време в социалните мрежи – всеки ден съм във „Фейсбук” и „Туитър”. Когато имам време, отговарям на имейли. Пътувам много. Ходя на места, където мога да се срещам с читатели. Използвам социалните мрежи и други интерактивни методи за обратна връзка. Това не е най-добрият избор за всички писатели. Някои писатели мразят социалните медии. Ако се чувстваш неудобно пред публика, това си личи и хората забелязват. Затова всеки трябва да намери най-добрия начин за връзка с читателите. Начин, който да му доставя удоволствие. Това е съветът, който мога да дам”.

Фото: sylviaday.com

Свързани заглавия
Нов еротичен роман дебютира по-силно от „50 нюанса сиво”
Силвия Дей: Не мога винаги да мисля как ще реагира читателят
„Открита пред теб“ от Силвия Дей (откъс)

Книгите на Силвия Дей тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

130268233_3798893316827485_61556256010875713_o-1024x865 (1)

Мира Радева: Най-трудно е да разголиш душата си

С „Любовен роман“ известната социоложка показа, че зад публичния образ на успелите жени стоят нежни …