Начало / България / „Различният министър-председател. Разговори със Симеон Сакскобургготски“ с премиера в „Хеликон-Витоша”

„Различният министър-председател. Разговори със Симеон Сакскобургготски“ с премиера в „Хеликон-Витоша”

На 30 май, четвъртък, от 18.30 ч. в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”  (бул. „Патриарх Евтимий“ 68) ще се състои премиерата на  „Различният министър-председател. Разговори със Симеон Сакскобургготски“ от Аспарух Панов.

Книгата ще бъде представена от проф. Тодор Танев, доктор на политологическите науки и автор на предговора, озаглавен „Архитектура на съгласието”. Премиерата е организирана от Либералният институт за политически анализи и издателство „Изток-Запад“.

Разговорите със Симеон Сакскобургготски са проведени през есента на 2012 г. Обсъждани са темите за свободата и върховенството на закона, за държавността и институциите, за политиката и почтеността, за националните интереси без илюзии. Анализирани са конкретни събития между 1996 и 2012 г. Изданието е двуезично – на български и английски език. Ключовата дума на книгата е “Различният”. Нейното значение нарасна неимоверно след политическите спектакли пo време на предизборната кампания и конституирането на 42-то Обикновено НС.

Книги от Аспарух Панов тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1.SILVI 1 MONUMENT VALLEY

Силвана Грънчарова: Дишам, значи живея!

58 упражнения от една тънка книжка могат да ни променят завинаги Те са част от …