Начало / България / „Планетата на щастието: думи за медитация“ с премиери в София и Пловдив

„Планетата на щастието: думи за медитация“ с премиери в София и Пловдив

„Планетата на щастието: думи за медитация“ – новата книга на Любомир Розенщайн, ще има премиери в София и Пловдив. На 20 май, понеделник, от 18,30 ч книгата ще бъде представена в столичната книжарница „Хеликон-България”, а на 21 май, вторник, от 18 ч в „Хеликон-Пловдив, Център”.

„Планетата на щастието: думи за медитация“  е за вътрешната сила и нейния източник. Любомир Розенщайн – НЛП-майстор и йога-майстор с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието, възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес. Това е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е още и книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега – за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

Любомир Розенщайн живее в Германия. През 90-те години работи като журналист в столични всекидневници и повече от пет години е репортер, редактор и водещ в програма „Хоризонт“на БНР. Той е пионерът на Невролингвистичното програмиране (НЛП) в България. Учи при основателя му Ричард Бендлър и звездите на хипнозата Пол Маккена, Джон ла Вал, Майкъл Нийл. Повече от две десетилетия изследва западните и източните подходи към вътрешния свят на човека.

„Планетата на щастието: думи за медитация“  тук

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …