Начало / Свят / Нова книга на Нора Робъртс вече е на пазара

Нова книга на Нора Робъртс вече е на пазара

Нова книга от Нора Робъртс от вчера е на американския книжен пазар, съобщи „USA Today”. „Уиски бийч” е издадена от „Putnam Adult” и е 495 страници. Романът преплита жанровете романтика и мистерия. Интересно е, че книгата е вече и на българския книжен пазар.

Главен герой е Илай Ландън. Той е бивш прокурор. В момента изживява трудни времена. Животът му се е превърнал в ад след смъртта на неговата съпруга, с която са били в процес на развод. Ландън е главен заподозрян, но така и не е арестуван. Той намира покой в къщата, наречена „Bluff House”. Домакинята на къщата, Абра Уолш, има много таланти – тя е инструктор по йога, прави бижута и помага на Ландън да сложи живота си в ред. Двамата разкриват мистерия, която датира векове назад, и са на път да разобличат човека, който иска да съсипе Ландън веднъж завинаги.

Нора Робъртс е родена през 1950 г. в САЩ. Тя е авторка на над 200 романтични романа. Нереалната си продуктивност тя обяснява с това, че когато първата й книга е била публикувана през 1981 г., тя вече е имала доста ръкописи под ръка и през известен период от време ги е изпращала за публикуване. Освен със собственото си име, Робъртс се подвизава и с няколко псевдонима – Дж. Д. Роб, Джил Марч и Сара Хардести. Отпечатани са над 400 милиона копия от нейни книги.

Книги от Нора Робъртс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bnb_moneta_paisij

„Златният“ Паисий е в продажба от днес

Народният будител е роден преди 300 години Юбилейните чествания включват и златна монета на БНБ. …