Начало / Свят / Нова книга на Нора Робъртс вече е на пазара

Нова книга на Нора Робъртс вече е на пазара

Нова книга от Нора Робъртс от вчера е на американския книжен пазар, съобщи „USA Today”. „Уиски бийч” е издадена от „Putnam Adult” и е 495 страници. Романът преплита жанровете романтика и мистерия. Интересно е, че книгата е вече и на българския книжен пазар.

Главен герой е Илай Ландън. Той е бивш прокурор. В момента изживява трудни времена. Животът му се е превърнал в ад след смъртта на неговата съпруга, с която са били в процес на развод. Ландън е главен заподозрян, но така и не е арестуван. Той намира покой в къщата, наречена „Bluff House”. Домакинята на къщата, Абра Уолш, има много таланти – тя е инструктор по йога, прави бижута и помага на Ландън да сложи живота си в ред. Двамата разкриват мистерия, която датира векове назад, и са на път да разобличат човека, който иска да съсипе Ландън веднъж завинаги.

Нора Робъртс е родена през 1950 г. в САЩ. Тя е авторка на над 200 романтични романа. Нереалната си продуктивност тя обяснява с това, че когато първата й книга е била публикувана през 1981 г., тя вече е имала доста ръкописи под ръка и през известен период от време ги е изпращала за публикуване. Освен със собственото си име, Робъртс се подвизава и с няколко псевдонима – Дж. Д. Роб, Джил Марч и Сара Хардести. Отпечатани са над 400 милиона копия от нейни книги.

Книги от Нора Робъртс тук

Прочетете още

16000696

„През август ще се видим“ – романът, за който Маркес забрави

Смъртта прави всеки ръкопис скъпоценен Габриел Гарсия Маркес дописва през 2004-а една своя книга, която …