Начало / Свят / Книга със снимки на „Лед Цепелин” беше преиздадена в е-формат

Книга със снимки на „Лед Цепелин” беше преиздадена в е-формат

Фотоалбумът на „Лед Цепелин” – „Led Zeppelin: Sound and Fury”, дело на фотографа Нийл Престън, беше преиздаден в електронен формат, информира „USA Today”. Новото издание е заредено с нови 100 снимки, които не са публикувани досега. Книгата включва и аудио и видео интервюта на хора, които в един момент са работили с рок легендите.

Творбата беше публикувана за първи път през 2009 г. В новия си дигитален формат  снимките са с подобрено качество и ще дадат възможност на почитателите на бандата да видят незабравими кадри на своите любимци Робърт Плант, Джими Пейдж, Джон Пол Джоунс и Джон Бонъм както на сцената, така и зад кулисите.
Нийл Престън е признат фотограф. Той е избиран да документира турнета на музиканти като „Куийн”, Том Пети, Брус Спрингстийн, сър Боб Гелдоф и др.

„Лед Цепелин” е британска рок група, основана през1968 г. от китариста Джими Пейдж. Групата има революционна роля в музиката. Тя смесва жанровете хеви метъл, хард рок и блус в творчеството си, както и прави ролята на електрическата китара водеща в звученето на този тип музика. Тази тенденция е последвана от много рок групи. В текстовете на песните са водещи митологичните елементи.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ea7a90fb08948a258567a507ab00b23b

Елате ни вижте вий, мъдри велможи, от нази гоени, в отечеството ни любезно 100 години след смъртта му!

Без излишни думи и с цялата любов, която той заслужава, нека днес, в деня на …