Начало / Свят / Мемоарите на Джордж Буш-старши бяха преиздадени, той защити сина си

Мемоарите на Джордж Буш-старши бяха преиздадени, той защити сина си

Мемоарите на Джордж Буш-старши бяха преиздадени, съобщи huffingtonpost.com. „All the Best, George Bush; My Life in Letters and Other Writings” е на пазара от днес, публикувана за втори път след 2000 г. Книгата е 720 страници и се издава от „Scribner”.

В новото издание на творбата Буш, който беше президент на САЩ между 1989 г. и 1993 г., защити своя син Джордж Буш-младши. Както е известно, Буш-младши изкара два мандата като американски лидер, но въпреки това е един от най-критикуваните президенти в историята САЩ.

„Сърцето ми е с него. Той наистина се вълнуваше много. Използва всички източници, за да помогне на хората. Въпреки това го критикуваха, че не му пука. Критиците не знаят какво е в сърцето му”, пише Буш-старши, който е ветеран от Втората световна война. „Тогава бях изплашено дете. Сега съм просто сърдито старче, което се тревожи за сина си”.

Джордж Буш-старши до скоро беше в болница. Той беше хоспитализиран за два месеца след тежък бронхит. На българския книжен пазар са излизали две книги за Буш-младши – „Важни решения“ и „Да изпълняваш дълг“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …