Начало / Свят / „Да убиеш Исус” е новият роман на Бил О`Райли

„Да убиеш Исус” е новият роман на Бил О`Райли

Политическият коментатор на „Фокс нюз” и автор на редица бестселъри Бил О`Райли е подписал договор за написването на книга със заглавие „Да убиеш Исус: Историята“, съобщи „Холивуд рипортър“, цитират от БГНЕС.  О`Райли е автор на книгите „Да убиеш Кенеди: Краят на Камелот“ и „Да убиеш Линкълн: Шокиращото убийство, което промени Америка завинаги“.

Книгата ще бъде пусната на пазара на 24 септември от издателството Хенри Холт&ко. Мартин Дугард, който беше съавтор на О`Райли при създаването на предишните бестселъри, ще работи с него при реализирането и на този проект. В „Да убиеш Исус“ О`Райли ще разкаже потресаващи политически и исторически събития, които „са направили смъртта на обичания и противоречив млад революционер, известен като Исус от Назарет, неизбежна“.

„Исус Христос не е присъствал покрай нас физически повече от 2000 г., но и днес неговото присъствие се чувства по света, а духът му е вяра за повече от 2,2 млрд. души „, каза О`Райли в съобщение за медиите, разпространено от Холт. „Неговото учение, неговият завет, неговият живот на човек от плът и кръв и неговата смърт създадоха света, в който ние живеем.“

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …