Начало / Свят / Излезе поредна книга за Алекс Крос от Джеймс Патерсън

Излезе поредна книга за Алекс Крос от Джеймс Патерсън

Нов роман за Алекс Крос, вече 20-та поред, е на книжния пазар в САЩ. Приключенията на чернокожия детектив са продължени от Джеймс Патерсън с „Alex Cross, Run”, информира „USA Today”. Книгата е публикувана от „Little, Brown and Company” и е 432 страници.

Този път Алекс Крос е изправен пред 3-ма серийни убийци. Докато се бори да разследва едновременно няколко случая, Крос трябва да внимава и за отмъщението на неговите врагове. Защото те са готови на всичко, за да избегнат затвора. В напрежението, детективът пропуска много важен елемент – да усети, че някой разследва самия него. Интригата в романа се върти около това дали Крос ще успее да доведе случаите до успешен край, като се измъкне и от отмъщението на неговите врагове.

Джеймс Патерсън е американски криминален автор, роден е през 1947 г. Най-известните му творби са поредицата с главен герой детективът Алекс Крос. Известен е като „манифактурата” на САЩ, тъй като издава по няколко романа годишно. Мнозина го подозират, че за него работи цял екип от писатели в сянка.

Книгите на Джеймс Патерсън тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …